Armon lähteillä, raamattuopetusta

Juho Sankamo, SRO: Laulujen laulun unohdettu sanoma

Pastori, TT Juho Sankamo Suomen Raamattuopistosta alustaa aiheesta: "Laulujen laulun unohdettu sanoma". Laulujen laulu on aina herättänyt ihmetystä ja tunteita. Koko kirjassa ei mainita Jumalan nimeä, mutta silti se on tulkittu usein hyvin hengellisesti. Rabbit sanoivat, että se on Raamatun kirjojen joukossa "kaikkein pyhin". Kristityt näkivät alusta asti siinä vertauksellisen rakkauskuvauksen Kristuksen ja hänen morsiamensa, kirkon, suhteesta. Nykyään monet tulkitsevat Laulujen laulun kuvauksena kahden rakastavaisen suhteesta.
Illassa kahvitarjoilu, yhteislauluja ja kirjapöytä. Vapaa pääsy, lämpimästi tervetuloa!

Raamattuopetusilta

Jani Laaksonen: Alussa oli Sana. Raamattuopetusta, vapaa pääsy.

Tule mukaan -ilta!

Tule mukaan -ilta! kutsuu seurakunnan toiminnasta kiinnostuneita.

Tupailta

Tupailta srk-talon nuokkarilla kaikenikäisille - tervetuloa viettämään yhdessä mukavaa lauantai-iltaa!