Perhepäivä

Seurakuntatalo

Koko perheen iltapäivä, puhujina Seija ja Sakari Leppänen. Lastenhoito järjestetty. Järj. yhteistyössä Harjavallan helluntaiseurakunnan kanssa. Vapaa pääsy, lämpimästi tervetuloa!

Avioliitto- ja perhepäivä Harjavallan seurakuntatalolla, Kirkkokatu 2. Sakari ja Seija Leppänen puhuvat vuorovaikutuksesta perheessä ja aviopuolisoiden kesken otsikolla "Minuuden vaikutus vuorovaikutukseen". Aiheina mm. Mistä minä tulen/minuuden mallit sekä vuorovaikutus itseni ja ympäristön kanssa. Lastenhoito järjestetty. Luennot klo 15 alkaen, päivän päätteeksi keittoruokailu klo 17 alkaen. Yhteiskristillinen iltapäivä, järj. Harjavallan ev. lut. seurakunta ja Harjavallan helluntaiseurakunta. Vapaa pääsy, lämpimästi tervetuloa!

Avoin päiväkerho

Avoin Päiväkerho

Tule mukaan -ilta!

Tule mukaan -ilta! kutsuu seurakunnan toiminnasta kiinnostuneita.

Avoin päiväkerho

Avoin Päiväkerho