Aikuiset

Haluatko pohtia tarkemmin elämän tarkoitusta, kohdata ihmisiä, tutustua Raamattuun tai kuulla esitelmiä ajankohtaisista aiheista? Harjavallan seurakunta kokoaa paljon eri-ikäisiä ihmisiä tapahtumiin ja tilaisuuksiin - tervetuloa mukaan!

Jumalanpalvelukset ovat Harjavallan kirkossa sunnuntaisin klo 10.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan Kymppiluokkaan, joka kokoontuu joka toinen torstai klo 10  (jatkuu 14.9.2017 alkaen) ja raamattuiltoihin joka toinen torstai klo 18 (jatkuu 21.9.2017 alkaen). Lisäksi aikuisille on retkiä, seurakuntailtoja, konsertteja, retriittejä ja elokuvia sekä muuta mukavaa. Tiedot syksyn 2017 Kymppiluokan ja raamattuiltojen ohjelmasta sekä muista tapahtumista päivittyvät kesän aikana.

Jos sinulla on aikaa, tule vapaaehtoiseksi yksittäisten tapahtumien järjestelyihin tai pidempiaikaiseksi luottohenkilöksi. Tarvitsemme monenlaisia tekijöitä, joten ota rohkeasti yhteyttä pastori Teija Pitkäseen, puh. 044 7356 752.

Kymppiluokka, puhumassa Esa Härmälä

Teija Pitkänen