Aikuiset

Haluatko pohtia tarkemmin elämän tarkoitusta, kohdata ihmisiä, tutustua Raamattuun tai kuulla esitelmiä ajankohtaisista aiheista? Harjavallan seurakunta kokoaa paljon eri-ikäisiä ihmisiä tapahtumiin ja tilaisuuksiin - tervetuloa mukaan!

Jumalanpalvelukset ovat Harjavallan kirkossa sunnuntaisin klo 10.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan Kymppiluokkaan, joka kokoontuu kerran kuussa torstaina klo 10 ja raamattuiltoihin samoin kerran kuussa torstaina klo 18 (jatkuvat keväällä 2018). Lisäksi aikuisille on retkiä, seurakuntailtoja, konsertteja, retriittejä ja elokuvia sekä muuta mukavaa.

Jos sinulla on aikaa, tule vapaaehtoiseksi yksittäisten tapahtumien järjestelyihin tai pidempiaikaiseksi luottohenkilöksi. Tarvitsemme monenlaisia tekijöitä, joten ota rohkeasti yhteyttä pastori Teija Pitkäseen, puh. 044 7356 752.

Kymppiluokka, puhumassa Esa Härmälä

Teija Pitkänen