Toimintaa

Lähetyspiirit

Japani-Kenianpiiri seurakuntatalossa maanantaisin parillisilla viikoilla alkaen

Havingin piiri kerran kuussa torstaisin klo 14 kodeissa (paikka ilmoitetaan srk-tiedoissa) alk.

Pirilän piiri kerran kuussa tiistaisin kodeissa klo 14 (paikka srk-tiedoissa)alkaen

Hanna-piiri srk-talon isossa salissa parittomin tiistaisin alkaen

Kansanlähetyspiiri kodeissa joka 2 .keskiviikko klo 18 (paikka ilmoitetaan srk-tiedoissa) alkaen

Käsityöpiiri Neulenurkka

Joka tiistai kello 10-11.30 kokoontuu seurakuntatalon kahviossa käsityöpiiri Neulenurkka. Siellä Satu Schneider-Teittinen emännöi ja jakaa ohjeita erilaisiin lähetyksen neuleprojekteihin. Yksi tällainen projekti on kastetöppöset, joita viedään seurakunnan lahjana kastekoteihin (vuoden 2018 alusta alkaen).

Kastetöppösten ohje löytyy tästä: Kastetöppöset

Karjalanpiirakkatalkoot:

Talkoot ovat perjantaisin klo 8 alkaen srk-talon keittiössä noin kerran kuukaudessa, uudet tekijät tervetulleita tutustumaan leipomistalkoisiin. Leivomme myös gluteenittomia piirakoita. Ilmoitamme piirakkatalkoista srk-tiedoissa. Piirakoita voi tilata talkoita edeltävällä viikolla lähetyssihteeri Marjalta puh. 044/ 7356 760

Kirkkokahvitukset:

Lähetyksen vapaaehtoiset kahvittajat (myös järjestöt yms.) tarjoavat sunnuntaisin kirkkokahvit jumalanpalveluksen jälkeen. Lähetyssihteerille voit ilmoittautua, jos olet kiinnostunut liittymään kahvitusrinkiin! Kirkkokahvituloilla tuemme etiopialaista kummityttöä Yebsiraa Kansanlähetyksen kautta.

Muuta:

Kirkkoherranvirastossa srk-talossa myynnissä uutta suruadressia Harjavallan kirkon kuvalla, lähetyksen hyväksi, hintaan 12€. Virasto auki ma-pe klo 9-12.

Lähetyskannatus

Seurakunnan lähetysvarat koostuvat sekä seurakunnan budjettimäärärahoista, että vapaaehtoiskannatusvaroista. Vapaaehtoisvaroja kerätään mm. lähetyspiireissä ja -illoissa kolehdeilla, karjalanpiirakkatalkoiden tuotolla, myyjäisillä ja kirkkokahvituloilla. Lähetysvaroilla tuetaan nimikkolähettejä ja -kohteita lähetyskentillä. Harjavallan seurakunnalla on neljä nimikkolähettikohdetta ja kaksi muuta lähetyskohdetta.

Seurakuntamme nimikkokohteita voi tukea mm. alla olevan tilinumeron kautta:

Harjavallan seurakunnan lähetystili: FI 87 5037 0520 0861 13