Kanttori Leena Kivi soittaa urkuja.

Musiikki

Musiikkitoiminta näkyy niin jumalanpalveluksissa, erilaisissa hartaustilaisuuksissa, juhlissa kuin konserteissakin. Lisäksi musiikilla on keskeinen ja todella tärkeä osuus erilaisissa kotien, koulujen ja eri laitosten tilaisuuksissa.

Mirjamit-kuoro on iloinen naisporukka ja he kokoontuvat pääsääntöisesti joka toinen keskiviikko klo 13-14.30. Harjoitukset ovat seurakuntatalon pienessä salissa. Kuorossa lauletaan kaksiäänisesti ja esiintymisiä on mm. seurakunnan tilaisuuksissa ja hoitolaitoksissa. Kevätkausi aloitetaan ke 10.1.2018, tervetuloa laulamaan!

Valon Vekarat harjoittelevat torstaisin klo 17-17.45 seurakuntatalon pienessä salissa.

Luther-näytelmän musiikki on vielä tuoreesti mielissä, mutta joululoman jälkeen onkin aika suunnitella musiikkia pääsiäisdraamaan. Aloitamme kevätkauden 18.1.2018. Lisää laulajia toivotaan mukaan!

Valon vekarat -lapsikuoron lapsia.