Kanttori Leena Kivi soittaa urkuja.

Musiikki

Musiikkitoiminta näkyy niin jumalanpalveluksissa, erilaisissa hartaustilaisuuksissa, juhlissa kuin konserteissakin. Lisäksi musiikilla on keskeinen ja todella tärkeä osuus erilaisissa kotien, koulujen ja eri laitosten tilaisuuksissa.

Mirjamit-kuoro on iloinen naisporukka ja he kokoontuvat pääsääntöisesti joka toinen keskiviikko klo 13-14.30. Harjoitukset ovat seurakuntatalon pienessä salissa. Kuorossa lauletaan kaksiäänisesti ja esiintymisiä on mm. seurakunnan tilaisuuksissa ja hoitolaitoksissa.

Valon Vekarat harjoittelevat torstaisin klo 17-17.45 seurakuntatalon pienessä salissa.

Valmistelemme musiikkia Luther-näytelmään, mukaan voi tulla myös kesken kauden!

Valon vekarat -lapsikuoron lapsia.