Uutisia seurakunnasta

Harjavallan seurakunnan uusi tunnus

16.11.2017 16.15

Harjavalta_evl_pysty_opa_THUMB.png

Harjavallan seurakunta on ottanut käyttöön uuden tunnuksen, jonka on suunnitellut Seija Nikkilä. Tunnuksessa, eli logossa, kuvastuvat seurakuntaa ympäröivä kaupunki ja seurakunta itse.

Kuparin ruskea yläosa kuvastaa harjua tai vuorta. Tässä voi nähdä Hiitteenharjun tai vuoren, jolla Jeesus piti vuorisaarnan. Väri liittyy myös Harjavallan metalliteollisuuteen.

Sininen alaosa kuvastaa Kokemäenjokea, joka rannalla seurakunnan kirkot seisovat. Väri löytyy myös kirkon saarnatuolista.

Logon kahdeksan kulmaa kuvastavat kahdeksaa autuaaksijulistamista, joiden mukaan kirkko on nimetty Kaikkien autuuksien kirkoksi.

Pallokuvio liittää meidät vuorisaarnaan kuvatessaan toisaalta vuorisaarnan kuulijoita ja toisaalta seurakuntalaisia.