Armon lähteillä, raamattuopetusta

Juho Sankamo, SRO: Laulujen laulun unohdettu sanoma

Pastori, TT Juho Sankamo Suomen Raamattuopistosta alustaa aiheesta: "Laulujen laulun unohdettu sanoma". Laulujen laulu on aina herättänyt ihmetystä ja tunteita. Koko kirjassa ei mainita Jumalan nimeä, mutta silti se on tulkittu usein hyvin hengellisesti. Rabbit sanoivat, että se on Raamatun kirjojen joukossa "kaikkein pyhin". Kristityt näkivät alusta asti siinä vertauksellisen rakkauskuvauksen Kristuksen ja hänen morsiamensa, kirkon, suhteesta. Nykyään monet tulkitsevat Laulujen laulun kuvauksena kahden rakastavaisen suhteesta.
Illassa kahvitarjoilu, yhteislauluja ja kirjapöytä. Vapaa pääsy, lämpimästi tervetuloa!

Raamattuopetus

keskiviikkokerho

Keskiviikkokerho

Elokuva Wurmbrandista

Israelin Ystävät ja Marttyyrien Ääni esittävät keskiviikkona 12.2. klo 18 Harjavallan seurakuntasalissa elokuvan romanialaisesta pastorista, joka vietti 14 vuotta kommunistien vankiloissa. Filmin kesto 1 tunti, ikäraja K-16.