Tytöt ja pojat

Haluamme kannustaa tyttöjä ja poikia olemaan omanikäisiänsä – ei tarvitse kasvaa isoksi ennen kuin on sen aika!

Toimintamuotoihimme kuuluvat muun muassa leirit, erilaiset retket, kerhotoiminta sekä perheen yhteiset tapahtumat.

SYKSY 2020

Syksyn kerhotoiminta starttaa syyskuun alusta.

Tarjolla tuttu  Kokkikerho sekä uutena kokeiluna kerran kuukaudessa kokoontuva Mininuokkari.

Kaikkia kerhoja vetää nuorisotyönohjaaja Hanna.

Kokkikerhosta peritään sekä syys- että kevätkaudelta 10€ tarvikemaksu. Maksu kerätään toisella kerhokerralla.

Mininuokkari toiminta on maksutonta.

Ilmoittautuminen Kokkikerhoon

ILMOITTAUTUMINEN

KOKKIKERHO

Kokkikerhoon ennakkoilmoittautuminen!

Kokkikerhossa valmistetaan yksinkertaisia perusruokia ja välillä leivotaan.

Kokkikerho 3-4-luokkalaisille kokoontuu torstaisin klo 14.15-15.45 seurakuntatalon nuorisotilassa.

Kokkikerho 4-6-luokkalaisille kokoontuu tiistaisin klo 16-17.30 seurakuntatalon nuosisotilassa.

Kokkikerhosta peritään 10€ tarvikemaksu, joka kerätään toisella kerhokerralla.

MININUOKKARI (nimiehdotuksia vastaanotetaan)

Seurakunnan nuorisotilan ovet ovet avoinna kerran kuukaudessa 5-6-luokkalaisille.

Mininuokkari kokoontuu kuukauden ensimmäisenä perjantaina klo 18-20. Ensimmäinen kokoontuminen on pe 4.9.2020

Illoissa on pientä ohjelmaa sekä vapaata yhdessäoloa ja mahdollisuus pelata erilaisia lautapelejä.

Aloituskerralla on mahdollisuus osallistua yhdessä päättämään mitä ohjelmaa haluaa.

Toimintaan osallistuminen on maksutonta.

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!