Partion Syys-Startti

Partion Syys-Startti

Harjavallan Pirkkojen Syys-Startti seurakuntatalolla. Alussa lyhyt info syksyn toiminnasta, jonka jälkeen jakaudutaan omiin ikäkausiryhmiin. Vanhoilta jäseniltä pyydetään tietojen tarkistusta ja uusille jäsenille jaetaan ilmoittautumislomakkeet, jotka voi palauttaa samana iltana.

Aloitamme myös aikuispartiota eli partiotoiminnasta kiinnostuneet aikuiset ovat myös tervetulleita mukaan!
Kokoonnumme syksyn aika 3-4 kertaa.

Uusi sudenpenturyhmä aloittaa toimintansa. Ryhmään on ennakkoilmoittautuminen, joka alkaa ma 20.8. klo 8 osoitteessa: https://www.harjavallanseurakunta.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/partio. Lisätietoja saa Hanna Joensuulta, hanna.joensuu(at)evl.fi tai 044 735 6759.

Syys-Starissa uudet sudenpennut saavat tutustua laumanjohtajiinsa ja saa kuulla kokoontumispäivän ja ajan.

Tervetuloa mukaan partiotoimintaan!

Avoin päiväkerho