Musiikkia ja Sanaa

Vanha kirkko

Tuhansin kielin

Kamarikuoro Vox Humana
Keski-Porin seurakunnan kamarikuoro Vox Humana on perustettu v.2007 ja sen ohjelmistoon kuuluu sekä isompia kirkollisia teoksia että myös lukuisia pienempiä lauluja, joita esitetään Keski-Porin kirkon jumalanpalveluksissa sekä monissa muissa tilaisuuksissa.
Kuoro toimii hyvin aktiivisesti, konsertoi usein ja järjestää konserttimatkoja Suomessa sekä myös ulkomaille. Kuoro on esiintynyt Ruotsissa, Saksassa, Tsekissä, Unkarissa, Virossa sekä Italiassa. Ystävyyskuoro-toimintaa harrastetaan Rauman seurakunnan Franciscus-kuoron, Tallinnan Tuomiokirkon kamarikuoron sekä Tarton Maarjan seurakunnan kuoron kanssa.
Kuoron johtajan on vuodesta 2011 toiminut kanttori Guido Kriik

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu. Tilaisuus striimataan seurakunnan Facebook-sivulle.