Apua Ukrainaan -hyväntekeväisyyskonsertti

Kirkko

Ukrainan sota koskettaa meitä kaikkia. Tule mukaan auttamaan ukrainalaisia hädän keskellä! Apua Ukrainaan -hyväntekeväisyyskonsertti järjestetään ke 30.3. klo 18 Harjavallan kirkossa (Kirkkokuja 2). Konsertin musiikista vastaavat Harjavallan seurakunnan, Sataopiston ja Huittisten musiikkiopiston musiikkiryhmät ja muusikot sekä muut paikalliset muusikot. Konsertissa kuullaan mm. ensiesityksenä Jari Paavolan sävellys Lähihoitajien valssi Harjavallan Pelimannien esittämänä. Konsertin juontaa Mauri Paavilainen.

Pääsymaksu on vapaaehtoinen ja voit maksaa sen verran kuin haluat. Tuotto ohjataan lyhentämättömänä Kirkon ulkomaanavun katastrofirahaston kautta Ukrainan sodasta kärsivien avuksi. Tehdään yhdessä hyvää!

Konsertin järjestävät Sataopisto, Harjavallan seurakunta, Harjavallan kaupungin kulttuuritoimi ja Huittisten musiikkiopisto.

• Musiikki Musiikki