Selloduon Sävelretriitti

su 22.1. klo 15.00
Kuvassa Selloduon Anna-Maaria ja Olli Varonen

Kirkko

Tule hiljentymään ja rauhoittumaan Selloduon sävelretriittiin! Kirkon ovet ovat avoinna klo 15-16.30 välisenä aikana. Voit viipyä kirkossa vain hetken tai vaikka koko tilaisuuden ajan. Saat rauhoittua omalla paikallasi tai kierrellä lukemassa raamatun jakeita kirkkosalin psalmirasteilla. Vapaa pääsy.

Sävelretriitti poikkeaa konsertista siten, että juontoja ei ole vaan selloilla soitettu klassinen musiikki ja hengellisistä lauluista tutut melodiat saavat sävelvirtana puhutella sisintämme ja herätellä niitä asioita, ajatuksia ja tunteita, joiden juuri sillä hetkellä on tarpeen nousta esiin.

Illan musiikista vastaa Selloduo Anna-Maaria & Olli Varonen. Varoset ovat konsertoineet duona vuodesta 2000 alkaen. Satojen kotimaisten esitysten lisäksi duo on esiintynyt Unkarissa, Virossa, Ruotsissa, Espanjassa, Tsekissä ja Senegalissa. Jo 22 vuotta yhdessä soittanut duo on julkaissut 4 CD-levyä. Lisäksi duo soittaa myös yhteislevyllä gospellegenda Jaakko Löytyn kanssa. Suomen ja Ruotsin yleisradioiden lisäksi duoa on kuultu mm. Unkarin kulttuurikanava Kanizan TV-lähetyksissä.
  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä