Luettelo Harjavallan seurakunnan hautausmaan alueen puista, jotka istutettu kunkin vuoden kouluunlähtijöille.

Kouluunlähtijöiden puut.

Koronarajoitukset 23.01.2021 asti

16.12.2020 18.06

Aluehallintoviraston 17.12.2020 antamien koronarajoitusten johdosta olemme päättäneet, että Harjavallan seurakunnassa kaikki kokoava toimnta on keskeytetty sisällä ja ulkona. Lapsia ja nuoria tämä rajoitus ei ole koskenut, mutta sielläkin toiminta jää joulutauolle.

Jumalanpalvelukset pidetään 23.1.2021 asti ilman koolla olevaa seurakuntaa. Ne srtiimataan internettiin. Jumalanpalvelukset lähetetään sekä nettiradion (Mixlr) että facebookin kautta. Molemmat ovat kaikkien internetin käyttäjien saavutettavissa seurakunnan kotisivun etusivun kautta.

Keskiviikkoisin lähetetään facebookhartaus. Myös muuta seurakunnallista sisältöä julkaistaan seurakunnan internetkanavilla.

Toimitukset pidetään kirkossa (kaste + hautaansiunaaminen) kokoontumisrajoitusten puitteissa (max 20 henkilöä). Hautaansiunaamisen kohdalla rajoituksesta voidaan joustaa, jotta lähiomaisilla on mahdollisuus osallistua tilaisuuteen.

Seurakunnan työntekijät eivät osallistu toimitusten jälkeiseen juhlaan.

Tietoja täydennetään tarpeen mukaan. Pyydämme, että kerrotte näistä muutoksista myös heille, jotka eivät käytä internettiä.

T: Tuomo