Luettelo Harjavallan seurakunnan hautausmaan alueen puista, jotka istutettu kunkin vuoden kouluunlähtijöille.

Kouluunlähtijöiden puut.

Kiviä aseteltu päällekäin Kivet puhuvat hiljaisuudessa

Hiljaisuuden retriitti 6.-8.8.2021 Tuulikarissa TÄYNNÄ

1.6.2021 16.12

Harjavallan seurakunnan leirikeskus Tuulikarissa järjestetään viikonlopun mittainen hiljaisuuden retriitti 6.-8.8.2021

Retriitin ohjaavat Seppo Laakso ja Tuomo Lindgren.

Retriittiin ilmoittautuminen tapahtuu joko puhelimella tai sähköpostilla Tuomolle. p 044 7356  751 / tuomo.lindgren@evl.fi.

Retriitin hinta on 130 eur ja sisältää kaikki ruokailut. Majoitus tapahtuu pienissä mökeissä, joihin majoittuu yksi henkilö mökkiä kohden. Retriittiin otetaan 11 ensin ilmoittautunutta.

Seppo Laaksolla on vuosikymmenten kokekmus ja koulutus retriittien ohjaamiseen ja Laviassa hän ohjaa retriittejä puolisonsa kanssa. Saaren retriittikoti.

Tuomo on ollut retriitin ohjaajana leirikeskus Tuulikarissa puolen tusinan verran.

Lisätietoja antaa Tuomo Lindgren p. 044 7356 751