Luettelo Harjavallan seurakunnan hautausmaan alueen puista, jotka istutettu kunkin vuoden kouluunlähtijöille.

Kouluunlähtijöiden puut.

Kokoontumisrajoitukset 22.11.-22.12.2021

22.11.2021 10.54

AVI:n kokoontumisrajoitus Satakuntaan 22.11.-22.12. väliselle ajalle:

Sisätiloihin on määrätty 50 henkilön kokoontumisrajoitus, toimijat voivat järjestää tilaisuuksia ottamalla koronapassin käyttöön.

Rajoitus ei koske julkista uskonnonharjoitusta (jumalanpalveluksia ja toimituksia)

Konsertit ja muut kokoontumiset ovat rajoitusten piirissä.

Päätöksellään Lounais-Suomen aluehallintovirasto kieltää sisätiloissa järjestettävät yli viidenkymmenen (50) henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset Satakunnan sairaanhoitopiirin alueella ajalla 22.11.-22.12.2021. Toimijat voivat kuitenkin järjestää yli viidenkymmenen henkilön yleisötilaisuuksia ottamalla käyttöön koronapassin.

Koronapassin voi tulostaa tai ladata puhelimeensa www.kanta.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä koronatodistusosiosta. Koronapassin saa myös omalta terveysasemalta.

Koronapassia ei voi kysyä jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa toimituksissa, mutta

• jotta toiminta mahdollistuu, tilaisuuksiin on suositeltavaa tulla vain rokotettuna (tämä on vahva suositus, mutta sitä ei voida vaatia tai kysyä)
  • tilaisuuksiin voi osallistua vain terveenä
  • tilaisuuksissa noudatetaan mahdollisuuksien mukaan etäisyyksiä
  • tiloissa huolehditaan hyvästä hygieniasta
  • vahva maskisuositus

Konsertit

Sisätiloissa järjestettävissä yli 50 hengen konserteissa ja muissa yleisötilaisuuksissa tulee ottaa käyttöön koronapassi. Osanottaja pyydetään varautumaan ennen tilaisuutta niin, että voi esittää Oma kannasta saatavan koronapassin joko paperitulosteena tai mobiililaitteestaan.

Myös Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa edellytetään voimassa olevaa koronapassia kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä.