Luettelo Harjavallan seurakunnan hautausmaan alueen puista, jotka istutettu kunkin vuoden kouluunlähtijöille.

Kouluunlähtijöiden puut.

Uutislistaukseen

Koronarajoitukset lieventyvät 31.1. alkaen

31.1.2022 09.21

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 28.1.2022 päätöksen, jolla kevennetään merkittävästi Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueille annettuja kokoontumisrajoituksia. Aluehallintoviraston päätös on voimassa 15.2.2022 asti.  

Aluehallintoviraston päätös: Päätös+LSAVI+960+2022+.pdfLinkki avautuu uudessa välilehdessä  

 

Tuomiokapituli  antaa viranomaisten päätöksen johdosta seuraavat ohjeet arkkihiippakunnan seurakunnille. Ohjeiden mukaiset rajoitukset ovat voimassa 31.1.-15.2.2022. 

 

Yleisötilaisuudet  

 

Yleisötilaisuuksien järjestäminen sisätiloissa on mahdollista, mutta tilaan voi ottaa sisään vain 1/2 tilaan hyväksyttävästä enimmäisosallistujamäärästä. Rajoitusta ei voi kiertää koronapassilla.  

Ulkotiloja koskevia rajoituksia ei ole. Tilaisuuden terveysturvallisuudesta huolehtiminen on tilan hallinnoijan vastuulla. 

 

Kirkolliset toimitukset ja jumalanpalvelukset 

 

Sisätiloissa järjestettäviin jumalanpalveluksiin ja kirkollisiin toimituksiin voi ottaa enintään 1/2 tilaan hyväksyttävästä enimmäisosallistujamäärästä.  

Seurakuntien tulee huolehtia, että jumalanpalvelusten ja kirkollisten toimitusten osallistujien lähikontaktin aiheuttamaa tartunnan riskiä voidaan ehkäistä. Osallistujille suositellaan kasvomaskin käyttöä.  

 

Seurakunnan kokoava toiminta ja leirit 

 

Seurakuntien viikkotoiminta voi käynnistyä normaalisti terveysturvallisuus huomioiden. Tämä koskee myös kuoroja. Rajoitukset koskevat yleisötilaisuuksia (konsertit, luennot yms.)