Tapahtumat ja retket

Naiset Kaivolla -tilaisuus

Yhteiskristillinen naisten iltapäivä "Naiset kaivolla" su 20.9.2020 klo 16 Harjavallan helluntaiseurakunnalla (Hiirikatu 18). Tule kuuntelemaan aiheesta "Hoitava kosketus", luennoitsijana Ulla Dahlen. Tiedossa musiikkia, rentoa yhdessäoloa ja lopussa kahvittelu. Järjestäjinä Harjavallan ev.lut. seurakunta ja helluntaiseurakunta. Lämpimästi tervetuloa!

Sanan sävyt-taideilta to 8.10 klo17:30

Harjavalta rukoilee

Rukoustyö on tärkeä osa seurakunnan elämää. Seurakunta rukoilee aina kun kokoontuu yhteen, mutta on myös erityisiä rukoukselle varattuja hetkiä. Tervetuloa mukaan rukoilemaan!

Aikuisille on tarjolla myös retkiä, seurakuntailtoja, elokuvia, rukousiltoja ja retriittejä.  Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Retket

Elokuva

LIsätiedot: Pastori Anniina Salminen, puh. 044 7356 752, anniina.salminen@evl.fi . Jos sinulla on ideoita muista tapahtumista, ota yhteyttä ja kerro, mitä sinä toivot!

Tuulikarin laiturilla
Harjavalta rukoilee -logo