Harjavallan kirkon alttari pääsiäispäivänä

Jumalanpalvelukset

Messu on seurakunnan yhteinen juhla, jota vietetään Harjavallan kirkossa sunnuntaisin kello 10. Jumalapalveluksiin kokoonnutaan muutenkin pyhäpäivinä, yhteisinä juhlan hetkinä vaikkapa konfirmaatioissa ja kansallisina juhlapäivinä.

Jumalanpalvelukseen voit tulla levähtämään, saamaan uutta voimaa, osallistumaan yhdessä muiden kanssa. Voit osallistua myös jumalanpalveluksen toimittamiseen.

KORONARAJOITUKSISTA JOHTUEN seurakunnan kokoava toiminta on siirretty internettiin - Facebookiin ja Youtube-kanavalle. Odotamme koronarajoitusten päättymistä ja ilmoitamme heti milloin rajoituksia puretaan siinä määrin, että normaali toiminta voidaan aloittaa.

Messut ja iltakirkot

Harjavallassa jumalanpalvelus järjestetään sunnuntaina kello 10. Pääosin nämä ovat messuja.

Muita jumalanpalveluksia järjestetään näiden lisäksi ja niistä ilmoitetaan erikseen.

Kaikkea maan ja taivaan väliltä. Messussa

Vapaapäivät yleensä: torstaisi ja perjantai.