LÄHETYSTOIMINTA keväällä 2021

Seurakunnan aikuisten toimintaryhmät ovat tauolla koronarajoituksista johtuen toistaiseksi. Toivomme koronatilanteen ja siihen liittyvien rajoitusten helpottavan mahdollisimman pian.

Kastetöppösiä ja muita lähetyksen neuletuotteita voit tehdä nyt korona-aikanakin kotona ja tuoda lähetyssihteerille, puh. 044 7356 760/ Marja. Lankoja niihin saat tarvittaessa myös.

Lisätietoja: lähetyssihteeri Marja Boberg, puh. 044 7356 760,

marja.boberg@evl.fi

Kirkkoherranvirastossa srk-talossa myynnissä suruadressia Harjavallan kirkon kuvalla, lähetyksen hyväksi, hintaan 12€. Virasto auki ma-pe klo 9-12.

Lähetyskannatus

Seurakunnan lähetysvarat koostuvat sekä seurakunnan budjettimäärärahoista, että vapaaehtoiskannatusvaroista. Vapaaehtoisvaroja kerätään mm. lähetyspiireissä ja -illoissa kolehdeilla, karjalanpiirakkatalkoiden tuotolla, myyjäisillä ja kirkkokahvituloilla. Lähetysvaroilla tuetaan nimikkolähettejä ja -kohteita lähetyskentillä. Harjavallan seurakunnalla on neljä nimikkolähettikohdetta ja kaksi muuta lähetyskohdetta.