Tapahtumat ja retket

Aikuisille on tarjolla myös retkiä, seurakuntailtoja, elokuvia, rukousiltoja ja retriittejä.  Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Retket

Kymppiluokan kevätretki Turkuun 3.5.2018

Käyntikohteina tuomiokirkko, tuomiokapituli ja Aboa Vetus ja Ars Nova museo
Lähtö seurakuntakeskukselta klo 8.00 ja paluu klo 18.00

Retken hinta n. 35 euroa (tarkentuu kun on saatu kaikki ilmoittautumiset). Ilmoittautumista on jatkettu vielä maaliskuulle! Ilmoittautuminen Hanna Kärmerannalle, hanna.karmeranta@evl.fi, 0447356752

Elokuva

Kymppiluokan elokuvanäytös Kino-Huovissa to 22.3.2018 klo 10 alkaen. Elokuvana on Toivon tuolla puolen ja näytös maksaa 5 euroa.

Naiset Kaivolla -ilta

Su 22.4 klo 16.00 yhteiskristillinen naistenilta Harjavallan helluntaiseurakunnassa, Hiirikatu 18. Mukana Pirjo Raunio sekä naiset kaivolla -tiimi. Puheita, yhteislaulua, kahvitusta ja mukavaa yhdessäoloa. Vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Konsertti

Su 18.3 klo 16.00 "Kertokaa se hänelle"  Mauno Kuusisto 100 vuotta -juhlakonsertti. Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa
Tenorissimo
Tenorit Reijo Ikonen ja Lasse Riutamaa
Iida Sinivalo, sello
Ulla-Stina Uusitalo-Ikonen, harppu

LIsätiedot: Pastori Hanna Kärmeranta, puh. 044 7356 752, hanna.karmeranta@evl.fi . Jos sinulla on ideoita muista tapahtumista, ota yhteyttä ja kerro, mitä sinä toivot!

Tuulikarin laiturilla