Kymppiluokka

Kymppiluokka on eri-ikäisten yhteinen opintopiiri. Korkeatasoisten luentojen koskevat laajalti ihmisiä kiinnostavia aihepiirejä. Luennon jälkeen on mahdollisuus kysymyksiin ja keskusteluun. Kymppiluokka järjestetään kerran kuussa torstaina klo 10. Alla on tarkempi ohjelma.

Ennen kymppiluokan alkua nautimme kahvit klo 9.30 lähetystyön hyväksi (vapaaehtoinen kahvimaksu). Tervetuloa mukaan!

Ohjelma syksylle 2019

12.9 "Energia-asiat kuntoon kotitaloudessa", alustajana energiainsinööri Marjo Kekki Porin ympäristökeskuksesta.

10.10 "Kirjailijan elämää - Aleksis Kiven elämästä ja nykykirjailijan työstä", alustajana kirjailija Suvi Vehmanen.

14.11 "Lääkeasiaa apteekista - tarkkana erilaisten lääkkeiden kanssa", alustajana apteekkari Minna Lang Harjavallan apteekista.

12.12 "Minä, muut ja maailma - kirkon arvot tänä päivänä", alustajana seurakuntapastori Anniina Salminen.

Aamukahvit alkaen klo 9.30. Lämpimästi tervetuloa!

Elokuva

Tervetuloa elokuviin to 24.10 klo 10.00 Harjavallan elokuvateatteriin Kino Huoviin! Näytöksenä on Klaus Härön elokuva "Tuntematon mestari". Elokuvalipun hinta on 5 euroa. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Torstaina 28.11 klo 10 näytetään Kino Huovissa elokuva "Kelle nyt kertoa saa" harjavaltalaisten sotaveteraanien muistoista. Lipun hinta 5e/hlö. Tervetuloa!

Retket

Kymppiluokassa on tunnelmaa.