Kymppiluokka

Kymppiluokka on eri-ikäisten yhteinen opintopiiri. Korkeatasoisten luentojen koskevat laajalti ihmisiä kiinnostavia aihepiirejä. Luennon jälkeen on mahdollisuus kysymyksiin ja keskusteluun. Kymppiluokka järjestetään kerran kuussa torstaina klo 10, katso tarkemmat päivät tapahtumakalenterista.

Ennen kymppiluokan alkua nautimme kahvit klo 9.30 lähetystyön hyväksi (vapaaehtoinen kahvimaksu). Tervetuloa mukaan!

Ohjelma syksylle 2018

13.9 Turvallisuus kotona ja kylillä. Poliisi Matti Peltonen

4.10 Unihäiriöistä ja niiden hoidosta. Yleislääketieteen erikoislääkäri ja Satauni-tutkija Ritva Lähteenmäki

8.11 Lisää energiaa suomalaisten rattaisiin. Tietoa ydinvoimasta ja sen tulevaisuudesta. TVO'n viestintäpäällikkö Pasi Tuohimaa

13.12 Syntyi Neitsyt Mariasta. Joulun lapsen syntymän ihme. Kirkkoherra Tuomo Lindgren

Aamukahvit alkaen klo 9.30. Tervetuloa!

Järjestää Harjavallan seurakunta

Kymppiluokassa on tunnelmaa.