Kymppiluokka

Kymppiluokka on eri-ikäisten yhteinen opintopiiri. Korkeatasoisten luentojen koskevat laajalti ihmisiä kiinnostavia aihepiirejä. Luennon jälkeen on mahdollisuus kysymyksiin ja keskusteluun. Keväällä 2022 Kymppiluokka järjestetään joka kolmas torstai klo 10-12. Tarkempi ohjelma tulee myöhemmin. Näet aiheet myös nettisivujen Tapahtumat-osiosta.

Ennen kymppiluokan alkua nautimme kahvit klo 9.30 lähetystyön hyväksi (vapaaehtoinen kahvimaksu). Tervetuloa mukaan!

9.9. Asiaa uniterveydestä - unihoitaja Nina Martikainen, Satasairaalan keuhkoyksikkö

23.9. Hiljaisuus kutsuu - vai kutsuuko? - psykoterapeutit Elina ja Seppo Laakso, Saaren retriittikodin isäntäpari

7.10. Elokuva Kino-Huovissa, hinta 5 €

21.10. Toimittajan työn haasteet nykymediassa - toimittaja Tapio Törmänen, YLE Lounais-Suomi