Kymppiluokka

Kymppiluokka on eri-ikäisten yhteinen opintopiiri. Korkeatasoisten luentojen koskevat laajalti ihmisiä kiinnostavia aihepiirejä. Luennon jälkeen on mahdollisuus kysymyksiin ja keskusteluun. Kymppiluokka järjestetään kerran kuussa torstaina klo 10. Alla on tarkempi ohjelma.

Ennen kymppiluokan alkua nautimme kahvit klo 9.30 lähetystyön hyväksi (vapaaehtoinen kahvimaksu). Tervetuloa mukaan!

Ohjelma syksylle 2018

13.9 Turvallisuus kotona ja kylillä. Poliisi Matti Peltonen

4.10 Unihäiriöistä ja niiden hoidosta. Yleislääketieteen erikoislääkäri ja Satauni-tutkija Ritva Lähteenmäki

8.11 Lisää energiaa suomalaisten rattaisiin. Tietoa ydinvoimasta ja sen tulevaisuudesta. TVO'n viestintäpäällikkö Pasi Tuohimaa

13.12 Syntyi Neitsyt Mariasta. Joulun lapsen syntymän ihme. Kirkkoherra Tuomo Lindgren

Aamukahvit alkaen klo 9.30. Lämpimästi tervetuloa!

Elokuva

Tervetuloa elokuviin 22.11 klo 10.00 Harjavallan elokuvateatteriin. Elokuvana on "Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja". Elokuvalipun hinta on 5 euroa

Retket

Seurakunnan syysretki Euraan to 11.10.18

Lähtö 8.30 ja paluu 15.30 seurakuntatalo

Retken ohjelma:

Opastettu kierros Kauttuan Ruukinpuistossa ja Terassitalossa. Lounas ravintola Idyllissä ja opastettu käynti Nauravassa Lohikäärmeessä. Paluumatkalla poikkeamme Paneliaan Wanhalle Sähkötehtaalle, jossa voi tehdä ostoksia sekä käymme kakkukahvilla kahvila Midinetissä.

Retken hinta on 40 euroa ja se maksetaan käteisellä aamulla linja-autossa. Hinta sisältää kuljetuksen, pääsymaksut ja opastukset sekä lounaan ja kahvin.

Retkellä on mukana seurakuntapastori Anniina Salminen. Lisätiedot ja ilmoittautumiset seurakuntapastorin numeroon 044 7356752.

Huom. Työntekijävaihdoksen vuoksi ei ole sähköposti-ilmoittautumista!

Retki toteutuu mikäli saadaan kokoon vähintään 30 osallistujaa. Mukaan mahtuu 48 henkilöä.

Järjestää Harjavallan seurakunta

Kymppiluokassa on tunnelmaa.