Konsertteja ja musiikkitilaisuuksia 2018

Ti 11.12 klo 18 Kaupungin joulukonsertti kirkossa. Musiikkiryhmien jouluisia esityksiä, vapaa pääsy, tervetuloa!

Su 16.12 klo 15 ja klo 18 Kauneimmat joululaulut - tervetuloa laulamaan yhdessä!

Ti 18.12 klo 18 Joulun tunnelmaa - lauletaan yhdessä! Tervetuloa laulamaan joululauluja luonnon helmaan Hiittenharjun kesäteatterille. Glögitarjoilu. Järjestelyissä mukana myös Harjavallan Latu ja Polku.

Ke 19.12 klo 19 Oi jouluyö -konsertti kirkossa. Porin Laulajat johtajanaan Noora-Maria Kylväjä, Juhani Romppanen urut. Ohjelma 10 euroa.

To 20.12 klo 18 Hiirijärven kynttiläkirkko. Entisen Mikolan pihapiirissä, osoitteessa Hiirijärven koulutie 45. Mukana Anniina Salminen ja Leena Kivi. Järjestelyissä mukana Hiirijärven Martat ja Kyläyhdistys.