Konsertteja ja musiikkitilaisuuksia

Kirkkovuoden lähestyessä loppua, vietämme Synkkien virsien iltaa. Sunnuntaina 3.11. klo 18 laulamme kirkossa tummien sävyjen urkusäestyksellä harvemmin laulettuja virsiä.

25-vuotisjuhlakonsertti

PETRI LAAKSONEN

Täällä Pohjantähden alla

Isänpäivänä, sunnuntaina 10.11. klo 18. Ohjelma 20 euroa.

Petri Laaksosen ensimmäinen soololevy Täällä Pohjantähden alla ilmestyi syyskuussa 1994. Juhlakonserttien ohjelmisto koostuu Laaksosen tuotannosta 25 vuoden varrelta. Konserteissa kuullaa mm. laulut Täällä Pohjantähden alla, Hyvää matkaa, Sinun varaasi kaiken laitan, Reissulaulu ja Eläköön elämä.

Ke 4.12. klo 18 Joulun Tähti - konsertti kirkossa. Esiintymässä Pekka Laukkarinen trio.

Triossa soittaa Laukkarisen lisäksi kielisoitinspesialisti Matti Laitinen ja kosketinsoittaja Leevi Helo

Konsertit ovat kaikenikäisille suunnattuja iloisia konserttihetkiä tuttujen joululaulujen äärellä. Laulut ovat sovitettu hyväntuulisesti ja koskettavasti niin että niistä on iloa niin lapsille kuin aikuisillekin. Pekka Laukkarinen trio julkaisi vuoden 2012 kiertueen tiimoilta Joulun Tähti cd-levyn, jonka suosio oli niin suuri, että ensimmäinen painos myytiin loppuun jo kiertueen aikana.

Konserttia ennen on järjestöjen yhteismyyjäiset klo 17 seurakuntatalon isossa salissa.

Su 15.12. klo 15 ja klo 18 Kauneimmat joululaulut kirkossa.