Konsertteja ja musiikkitilaisuuksia 2018

Pe 26.10. klo 19 Bass'n Helenin konsertti kirkossa

Bass´n Helen tekee paluun akustisena
Gospel-musiikin yksi tunnetuimmista yhtyeistä Bass´n Helen herää horroksestaan ja tekee kiertueen akustisesti syksyllä 2018. Yhtye lopetti 2012, jolloin se juhlisti 20-vuotista taivaltaan Tampereen Tullikamarilla. Nostalgisissa syyskonserteissa kuullaan läpileikkaus yhtyeen 20-vuotisesta historiasta. Illoissa kuullaan mm. Taisteluni, Syvä tuuli, Sinä vain ja Valon lapsi –laulut.

Vapaa pääsy.

Pe 2.11. klo 18 Haxun lauluilta seurakuntatalossa

Tervetuloa rentoon veisu- ja riparilauluiltaan! Laulattajana Tuula "Haxu" Hakkarainen ja Juho Peuraniemi.

Su 4.11. klo 18 Rauha -konsertti kirkossa

Porin Kamarikuoro johtajanaan Sanna Kuusisto.

Rauha–konsertin kantavana teemana on rauhan ajatus. Konsertissa kuullaan neljän vuosisadan ajalta koskettavia kuoroteoksia, joiden lomassa ajatukset johdatetaan 1940-luvun vaihteeseen sodan keskelle Laatokan pohjoispuolelle. Otteita sotamies Aleksander Ala-Heikkilän ja hänen toverinsa Toivo Savolaisen kirjeistä rintamalta lukee Aleksi Pirttimäki.

Ohjelma 10 euroa.

Ti 13.11. klo 18 Huilumusiikkia kynttilänvalossa

Konsertti kirkossa - esiintyjinä Sanni Lintunen, huilu & Piia Hautala, urut.
Vapaa pääsy.
Järj. Huittisten musiikkiopisto ja Harjavallan seurakunta

Su 25.11. klo 15 Kansanmusiikkikonsertti kirkossa

Satakunnan kansanmusiikkiyhdistyksen pelimannit esiintyvät. Vapaa pääsy.