22.1.2023 Selloduon sävelretriitti

Klo 15-16.30 kirkossa

Anna-Maaria ja Olli Varonen

 

Tule hiljentymään ja rauhoittumaan Selloduon sävelretriittiin! Kirkon ovet ovat avoinna klo 15-16.30 välisenä aikana. Voit viipyä kirkossa vain hetken tai vaikka koko tilaisuuden ajan. Saat rauhoittua omalla paikallasi tai kierrellä lukemassa raamatun jakeita kirkkosalin psalmirasteilla. Vapaa pääsy.

Sävelretriitti poikkeaa konsertista siten, että juontoja ei ole vaan selloilla soitettu klassinen musiikki ja hengellisistä lauluista tutut melodiat saavat sävelvirtana puhutella sisintämme ja herätellä niitä asioita, ajatuksia ja tunteita, joiden juuri sillä hetkellä on tarpeen nousta esiin.

Illan musiikista vastaa Selloduo Anna-Maaria & Olli Varonen. Varoset ovat konsertoineet duona vuodesta 2000 alkaen. Satojen kotimaisten esitysten lisäksi duo on esiintynyt Unkarissa, Virossa, Ruotsissa, Espanjassa, Tsekissä ja Senegalissa. Jo 22 vuotta yhdessä soittanut duo on julkaissut 4 CD-levyä. Lisäksi duo soittaa myös yhteislevyllä gospellegenda Jaakko Löytyn kanssa. Suomen ja Ruotsin yleisradioiden lisäksi duoa on kuultu mm. Unkarin kulttuurikanava Kanizan TV-lähetyksissä.

 

12.2.2023 Niin paljon kuuluu rakkauteen -ystävänpäiväkonsertti

Klo 15 kirkossa

Elina Hawrami os. Hakahuhta, laulu

Veera Kallio, sello

Pasi Flodström, laulu ja piano

 

Konsertissa kuullaan rakkauslauluja kansanlaulusta ooppera-aariaan.

Vapaa pääsy, ohjelma 15e.

Järjestäjät Lions Club Kokemäki/Jokilaakso, Holmi Cares ja Harjavallan seurakunta

 

7.5.2023 Maksetut viulut -konsertti

Klo 18 kirkossa

Vapaa pääsy, ohjelma 10e.