Konsertteja ja musiikkitilaisuuksia

Kaunis kiitos kaikille kesäkeskiviikkoihin osallistuneille!

Satasoitto-festivaalin päätöstilaisuus on Lasse Heikkilän säveltämä Suomalainen messu Harjavallan kirkossa sunnuntaina 1.9. klo 18

Tämän virren haluaisin kuulla - tervetuloa laulamaan toivevirsiä seurakuntatalon pieneen saliin torstaina 19.9. klo 18 sekä tiistaina 15.10. klo 18

Kirkkovuoden lähestyessä loppua, vietämme Synkkien virsien iltaa. Sunnuntaina 3.11. klo 18 laulamme kirkossa tummien sävyjen urkusäestyksellä harvemmin laulettuja virsiä.

25-vuotisjuhlakonsertti

PETRI LAAKSONEN

Täällä Pohjantähden alla

Isänpäivänä, sunnuntaina 10.11. klo 18. Ohjelma 20 euroa.

Petri Laaksosen ensimmäinen soololevy Täällä Pohjantähden alla ilmestyi syyskuussa 1994. Juhlakonserttien ohjelmisto koostuu Laaksosen tuotannosta 25 vuoden varrelta. Konserteissa kuullaa mm. laulut Täällä Pohjantähden alla, Hyvää matkaa, Sinun varaasi kaiken laitan, Reissulaulu ja Eläköön elämä.