Kanttori Leena Kivi soittaa urkuja.

MUSIIKKI

Iloa, lohdutusta ja voimaa musiikista!

Musiikki on tärkeä osa seurakunnan elämää. Musiikkityö kulkee mukana vauvasta vaariin, ilosta suruun - arjesta juhlaan.

Musiikki hoitaa, luo yhteyttä ja auttaa hiljentymään. Seurakunta tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia musiikin kuuntelemiseen ja harrastamiseen. Lähde rohkeasti mukaan!

Kuorot

LAULAVALTA on päiväkuoro, joka harjoittelee maanantaisin klo 13 Harjavallan kirkossa. Laulavallan ohjelmisto on monipuolista, yksiäänisistä lauluista moniäänisiin kuorolauluihin. Mukaasi tarvitset vain laulamisen iloa ja intoa uuden oppimiseen! Lisätietoja Pasi-kanttorilta.

Tule mukaan!

Musiikkityö etsii vapaaehtoisia laulajia ja soittajia!

Päiväkuoron lisäksi musiikkityö tarjoaa monenlaisia projekteja ja tilaisuuksia, joihin musiikkityön vapaaehtoisia kutsutaan. Ilmoita kanttorille rohkeasti yhteystietosi ja toiveesi, niin etsitään juuri Sinulle sopiva paikka seurakunnan musiikkitoiminnassa! Kanttorin yhteystiedot löydät sivun alareunasta.

Musiikkitoiminta näkyy niin jumalanpalveluksissa, erilaisissa hartaustilaisuuksissa, juhlissa kuin konserteissakin. Lisäksi musiikilla on keskeinen ja todella tärkeä osuus erilaisissa kotien, koulujen ja eri laitosten tilaisuuksissa.