Kuvassa Harjavallan kirkon urut ja alttari.

Musiikki

Iloa, lohdutusta ja voimaa musiikista!

Musiikki on tärkeä osa seurakunnan elämää. Musiikkityö kulkee mukana vauvasta vaariin, ilosta suruun - arjesta juhlaan. Musiikki hoitaa, luo yhteyttä ja auttaa hiljentymään. Seurakunta tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia musiikin kuuntelemiseen ja harrastamiseen. Lähde rohkeasti mukaan!

Kuorot ja muut musiikkiryhmät

Sekakuoro LAULAVALTA viettää parhaillaan kesälomaa. Kuoro jatkaa harjoituksiaan syyskuun alusta.

Myös lapsikuoro VALON VEKARAT aloittaa harjoituksensa pienen tauon jälkeen. Kuorot harjoittelevat vuoroviikoin.

Kuorojen toimminnasta lisää infoa elokuun alkupuolella!

MUSKARI 3-6-vuotiaille alkaa keskiviikkona 1.9.2021 klo 16-17 srk-talolla. Tervetuloa laulamaan, nauramaan, leikkimään, liikkumaan, soittamaan ja oppimaan! Menossa mukana myös lastenohjaajat Tiina Tasma ja Annukka Karttunen.

Muskariin ilmoittautuminen viimeistään perjantaina 27.8.

Ilmoittautumiset Pasille: 044 735 6767 tai pasi.flodstrom@evl.fi

Musiikkityö etsii LAULAJIA JA SOITTAJIA!

Kuorojen lisäksi musiikkityö tarjoaa monenlaisia projekteja ja tilaisuuksia, joihin musiikkityön vapaaehtoisia kutsutaan. Ilmoita kanttorille rohkeasti yhteystietosi ja toiveesi, niin etsitään juuri Sinulle sopiva paikka seurakunnan musiikkitoiminnassa! Kanttorin yhteystiedot löydät sivun alareunasta.

Suvi soi -iltamusiikkisarja 2.6.-28.7.2021

Harjavallan Kaikkien autuuksien kirkossa kajahtaa kesäkeskiviikkoisin klo 18. Tervetuloa mukaan!