Arjen ongelmat

Seurakunnan diakoniatyöntekijään voit olla yhteydessä elämän erilaisissa tilanteissa. Me haluamme olla tukenasi silloin, kun kaipaat kuuntelijaa tai haluat pohtia sinulle tärkeitä asioita. Meitä diakoniatyöntekijöitä sitoo ehdoton vaitiolovelvollisuus ja tarjoamamme keskusteluapu on maksutonta.

Yhteystiedot 

Tiina Virta 044 7356756  tiina.virta@evl.fi

Minna Uotila 044 7356755   minna.uotila@evl.fi

            

Talousongelmissa on hyvä ottaa aina ensin yhteyttä sosiaalitoimistoon tai talous- ja velkaneuvontaan. Seurakunnan diakoniasta saat myös apua. Seurakunnan diakoniatyöntekijä keskustelee luottamuksellisesti kanssasi raha- ja velkatilanteestasi.

Talousapua ja -neuvontaa

Rahahuolet voivat yllättää kenet tahansa! Diakoniatyössä sinut kohdataan, siis nähdään ja kuullaan, kiireettömästi ja kokonaisvaltaisesti. Ota rohkeasti yhteyttä. Oman seurakuntasi diakoniatyöntekijät auttavat sinua eteenpäin. 

Arjen ongelmat

Parisuhteen pieniin tai isoihin huoliin kannattaa hakea rohkeasti apua. Seurakuntien perheasiain neuvottelukeskukset tarjoavat apua eri puolilla Suomea.

Hae apua parisuhdeongelmiin

Toimivat ihmissuhteet läheisiimme ovat tärkeitä ja lisäävät hyvinvointia. Aina yhdessäolo ei kuitenkaan ole ongelmatonta. Luottamuksellinen keskustelu ammattilaisen kanssa voi avata myös isompia solmuja. Apua tarjoavat oman seurakunnan lisäksi perheasiain neuvottelukeskukset eri puolilla Suomea.

 

Ihmissuhteet