Tapahtumat ja retket

Aikuisille on tarjolla myös retkiä, seurakuntailtoja, elokuvia, rukousiltoja ja retriittejä.  Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Retket

To 7.5 kaikille avoin päiväretki Helsinkiin! Ohjelmassa mm. vierailu YLE:n tiloissa ja studiossa. Tarkempaa tietoa retkestä ja ilmoittautumisesta tulee tuonnempana keväällä.

Elokuva

To 27.2 klo 10 elokuvanäytös Kino Huovissa (Harjavallankatu 33). Elokuvana näytetään Matti Kinnusen "Pieniä, suuria valheita". Lipun hinta 5e / hlö. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Tervetuloa!

Naiset Kaivolla -tilaisuus

Su 5.4 klo 16.00 yhteiskristillinen naistenilta Harjavallan seurakuntatalolla. Puheita, yhteislaulua, kahvitusta ja mukavaa yhdessäoloa. Vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Harjavalta rukoilee

Rukoustyö on tärkeä osa seurakunnan elämää. Seurakunta rukoilee aina kun kokoontuu yhteen, mutta on myös erityisiä rukoukselle varattuja hetkiä. Tervetuloa mukaan rukoilemaan!

Harjavalta rukoilee-ilta su 2.2 klo 18 Harjavallan kirkossa

Mukana Anniina Salminen ja Tommi Suonpää. Tervetuloa mukaan!

LIsätiedot: Pastori Anniina Salminen, puh. 044 7356 752, anniina.salminen@evl.fi . Jos sinulla on ideoita muista tapahtumista, ota yhteyttä ja kerro, mitä sinä toivot!

Tuulikarin laiturilla
Harjavalta rukoilee -logo