Tapahtumat ja retket

Sanan sävyt-taideilta

Seuraavan kerran 14.10.2021 klo 18.00. Ilmoittautuminen Tiina Heinolle 14.10. mennessä gsm. 044 735 6753.

Raamatun sanan ja taiteen avulla voimaannusta arkeen! Maalaamme öljyvärein joka kerralle annetun raamatunkohdan tai oman mielenmaiseman inspiroimana. Ei tarvita aiempaa osaamista kuvataiteen tai piirtämisen saralla. Ota mukaan vaatteet tai essu, joka saa tuhriintua. Ohjaajana taiteilija Anne Ketola.

Harjavalta rukoilee

Rukoustyö on tärkeä osa seurakunnan elämää. Seurakunta rukoilee aina kun kokoontuu yhteen, mutta on myös erityisiä rukoukselle varattuja hetkiä. Tervetuloa mukaan rukoilemaan!

Aikuisille on tarjolla myös retkiä, seurakuntailtoja, elokuvia, rukousiltoja ja retriittejä.  Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Retket

Elokuva

LIsätiedot: Pastori Anniina Salminen, puh. 044 7356 752, anniina.salminen@evl.fi . Jos sinulla on ideoita muista tapahtumista, ota yhteyttä ja kerro, mitä sinä toivot!

Tuulikarin laiturilla
Harjavalta rukoilee -logo