Tapahtumat ja retket

Aikuisille on tarjolla myös retkiä, seurakuntailtoja, elokuvia, rukousiltoja ja retriittejä.  Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Retket

Seurakunnan syysretki Euraan to 11.10.18

Lähtö 8.30 ja paluu 15.30 seurakuntatalo

Retken ohjelma:

Opastettu kierros Kauttuan Ruukinpuistossa ja Terassitalossa. Lounas ravintola Idyllissä ja opastettu käynti Nauravassa Lohikäärmeessä. Paluumatkalla poikkeamme Paneliaan Wanhalle Sähkötehtaalle, jossa voi tehdä ostoksia sekä käymme kakkukahvilla kahvila Midinetissä.

Retken hinta on 40 euroa ja se maksetaan käteisellä aamulla linja-autossa. Hinta sisältää kuljetuksen, pääsymaksut ja opastukset sekä lounaan ja kahvin.

Retkellä on mukana seurakuntapastori Anniina Salminen. Lisätiedot ja ilmoittautumiset seurakuntapastorin numeroon 044 7356752.

Huom. Työntekijävaihdoksen vuoksi ei ole sähköposti-ilmoittautumista!

Retki toteutuu mikäli saadaan kokoon vähintään 30 osallistujaa. Mukaan mahtuu 48 henkilöä.

Elokuva

Tervetuloa elokuviin 22.11 klo 10.00 Harjavallan elokuvateatteriin. Elokuvana on "Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja". Elokuvalipun hinta on 5 euroa.

Naiset Kaivolla -tilaisuus

Su 7.10 klo 16.00 yhteiskristillinen naistenilta Harjavallan seurakunnan seurakuntalolla. Mukana Eija-maaria Jussila, pastori Anniina Salminen ja naiset kaivolla -tiimi. Puheita, yhteislaulua, kahvitusta ja mukavaa yhdessäoloa. Vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Harjavalta rukoilee

Rukoustyö on tärkeä osa seurakunnan elämää. Seurakunta rukoilee aina kun kokoontuu yhteen, mutta on myös erityisiä rukoukselle varattuja hetkiä. Tervetuloa mukaan rukoilemaan!

Aamurukous. Rukoillaan erityisesti Harjavallan ja harjavaltalaisten puolesta. Piiri kokoontuu klo 9-10 srk-talon pienessä salissa maanantaisin 24.9, 29.10, 26.11 ja 10.12

Harjavalta rukoilee -ilta su 14.10 klo 18.00 Harjavallan helluntaiseurakunnassa. Mukana pastori Tommi Suonpää ja Annukka Suonpää, sekä pastori Anniina Salminen.

LIsätiedot: Pastori Hanna Kärmeranta, puh. 044 7356 752, hanna.karmeranta@evl.fi . Jos sinulla on ideoita muista tapahtumista, ota yhteyttä ja kerro, mitä sinä toivot!

Tuulikarin laiturilla
Harjavalta rukoilee -logo