Tapahtumat ja retket

Aikuisille on tarjolla myös retkiä, seurakuntailtoja, elokuvia, rukousiltoja ja retriittejä.  Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Retket

Elokuva

Tervetuloa elokuviin 24.10 klo 10.00 Harjavallan elokuvateatteriin. Elokuvana on Klaus Härön "Tuntematon mestari". Elokuvalipun hinta on 5 euroa. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Naiset Kaivolla -tilaisuus

Su 6.10 klo 16.00 yhteiskristillinen naistenilta Harjavallan seurakuntatalolla. Puheita, yhteislaulua, kahvitusta ja mukavaa yhdessäoloa. Vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Harjavalta rukoilee

Rukoustyö on tärkeä osa seurakunnan elämää. Seurakunta rukoilee aina kun kokoontuu yhteen, mutta on myös erityisiä rukoukselle varattuja hetkiä. Tervetuloa mukaan rukoilemaan!

Harjavalta rukoilee-ilta 20.10 klo 18 Harjavallan helluntaiseurakunnalla (os. Hiirikatu 18)

Mukana Anniina Salminen ja Tommi Suonpää. Tervetuloa mukaan!

LIsätiedot: Pastori Anniina Salminen, puh. 044 7356 752, anniina.salminen@evl.fi . Jos sinulla on ideoita muista tapahtumista, ota yhteyttä ja kerro, mitä sinä toivot!

Tuulikarin laiturilla
Harjavalta rukoilee -logo