Tapahtumat ja retket

Huom! Korona-viruksen aiheuttaman poikkeustilan vuoksi kevään 2020 retket ja toiminta on peruttu. Jatkamme toimintaa poikkeustilan päätyttyä.

Aikuisille on tarjolla myös retkiä, seurakuntailtoja, elokuvia, rukousiltoja ja retriittejä.  Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Retket

Elokuva

To 27.2 klo 10 elokuvanäytös Kino Huovissa (Harjavallankatu 33). Elokuvana näytetään Matti Kinnusen "Pieniä, suuria valheita". Lipun hinta 5e / hlö. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Tervetuloa!

Naiset Kaivolla -tilaisuus

Harjavalta rukoilee

Rukoustyö on tärkeä osa seurakunnan elämää. Seurakunta rukoilee aina kun kokoontuu yhteen, mutta on myös erityisiä rukoukselle varattuja hetkiä. Tervetuloa mukaan rukoilemaan!

Harjavalta rukoilee-ilta su 2.2 klo 18 Harjavallan kirkossa

Mukana Anniina Salminen ja Tommi Suonpää. Tervetuloa mukaan!

LIsätiedot: Pastori Anniina Salminen, puh. 044 7356 752, anniina.salminen@evl.fi . Jos sinulla on ideoita muista tapahtumista, ota yhteyttä ja kerro, mitä sinä toivot!

Tuulikarin laiturilla
Harjavalta rukoilee -logo