PARTIO SYKSY 2021

Partion viikkotoiminta käynnistyy viikolla 34 (23.8. alkava viikko)

Tällä hetkellä tilaa on 12-vuotiaiden seikkailijaryhmässä, Samoajissa sekä Perhepartiossa ja Aikuispartiossa.

Lisätietoa toiminnasta saa Hanna Joensuulta.

Uusi sudenpentulauma aloittaa tänä syksynä. Mukaan pääsee 12-15 uutta ekaluokkalaista tyttöä ja poikaa.

Ilmoittautuminen tapahtuu partio.fi sivuston kautta: ILMOITTAUTUMINEN

Olemme yhteydessä ilmoittautumisessa annettuun huoltajan sähköpostiin viikolla 33.

KOKOONTUMISPÄIVÄT ja -AJAT

Uusi lauma      maanantaisin klo 17.30-18.30  seurakuntatalolla, musiikkisalissa

Siilit                 maanantaisin klo 18-19 seurakuntatalolla, nuorisotoimistolla  (jatkava sudenpentulauma)

Oravat             keskiviikkoisin klo 17.30-18.30 seurakuntatalolla, musiikkisalissa (seikkailija ikäiset 10v-)

Salamanterit   keskiviikkoisin klo 17.30-18.30 seurakuntatalolla, nuorisotoimistolla (seikkailijat 12v- sirtyvät tarpojiin keväällä)

Samoajat         satunnaisesti kokoontuvat ryhmä 16v-

Perhepartio     kokoontuu 1 x kk Perheille, joissa on alle kouluikäisiä lapsia.

Aikuispartio    kokoontuu 1 x kk

Retkituoli