Lapset metsässä leikkimässä

Lapset ja perheet

Harjavallan seurakunta järjestää lapsiperheille ja lapsille toimintaa. Meiltä löytyy päiväkerhoja 3 -vuotiaille ja 4-5 -vuotiaille. Meillä kokoontuu perhekerho, joka on tarkoitettu pikkulapsiperheille. Tiistaisin kokoontuu Puuhapyhis.

Järjestämme kaksi kertaa vuodessa Perhejumalanpalveluksen, jossa huomioidaan erityisesti lapset.

Tule, näe ja koe seurakuntayhteys lapsiperheenä.

Lisätietoja Tiina Heino (kasvatuksen kappalainen) tai lastenohjaajat Tiina Tasma ja Annukka Karttunen.

Perhe, Vanhemmat, Äiti, Isä, Taaperoikäisten, Elämä​​​​​​​

Kesäkerho

Harjavallan seurakunta järjestää kesäkerhoa vuonna 2013-2016 syntyneille lapsille.

Kesäkerhot ovat ajalla 7.-24.6.2021. Kerhot pidetään seurakuntatalon pihapiirissä, sään salliessa. Sateen sattuessa olemme sisätiloissa. Kerhossa puuhastellaan ulkona yhdessä leikkien, pelaillen, askarrellen ja tutkien. Kerhossa pidetään myös pieni eväshetki.

Kesäkerhossa ohjaajina toimivat lastenohjaajat Tiina ja Annukka.

Yhteen ryhmään mahtuu 12 lasta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti osoitteessa:

Ilmoittautuminen avoinna 19.4.-14.5.

Lisätietoja: Tiina Tasma 044 7356768