Nimikkolähetit ja -kohteet

Lähetyksen painopiste on kentillä tehtävässä työssä. Sitä varten Harjavallan seurakunta on solminut lähetysjärjestöjen kanssa nimikkolähettejä koskevia sopimuksia.

Nimikkolähettimme pakolais- ja maahanmuuttajatyössä Pohjois-Afrikassa /Espanjassa

Antti ja Laura lähdössä maahanmuuttajatyöhön ja työn tukeminen

Kansanlähetys

Liisa Rossi, Viro Rakvere

SLEY

Sähköpostiosoite:

liisa.rossi@sley.fi

Voit tukea Liisan työtä myös tämän linkin kautta: Lahjoita tukirenkaaseen/Liisa Rossi

Liisan viimeisimmät lähettikirjeet:

1/2024

6/2023

5/2023

4/2023

Miia Da Silva

Toivoa naisille- työ Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-Idässä ja Keski-Aasiassa

Sansa

Lahjoita Toivoa naisille työhön

Miian terveisiä lähetyskentältä voit lukea täältä:

7/2023

6/2023

5/2023

4/2023

Kuva: Saija Tiilikainen

Magnus ja Gunilla Riska

Etiopia

Kylväjä.fi

Vuoden 2023 alkusta seurakunnalle on tullut Kylväjän lähettäjänä muutos. Seurakunta aloittaa uudelleen Etiopian lähetystyön tukemisen. Läheteiksemme vuoden alusta tulevat Magnus ja Gunilla Riska

Pääset tutustumaan heihin seuraavan linkin takaa:

Linkki haastatteluun

Riskojen lähettikirjeitä voit lukea täältä

1/2024

9/2023

8/2023

7/2023

Voit antaa avustuksen Kylväjän lähetystyölle täällä: Lahjoita Kylväjän lähetystyölle.

Lähetyskannatus

Seurakunnan lähetysvarat koostuvat sekä seurakunnan budjettimäärärahoista että vapaaehtoiskannatusvaroista. Vapaaehtoisvaroja kerätään mm. lähetyspiireissä ja -illoissa kolehdeilla, karjalanpiirakkatalkoiden tuotolla, myyjäisillä ja kirkkokahvituloilla. Lähetysvaroilla tuetaan nimikkolähettejä ja -kohteita lähetyskentillä. Harjavallan seurakunnalla on neljä nimikkolähettikohdetta. Lisäksi kirkkokahvivaroilla tuetaan etiopialaista kummilasta.

Seurakuntamme nimikkokohteita voi tukea mm. alla olevan tilinumeron kautta:

Harjavallan seurakunnan lähetystili: FI 87 5037 0520 0861 13