Nimikkolähetit ja -kohteet

Lähetyksen painopiste on kentillä tehtävässä työssä. Sitä varten Harjavallan seurakunta on solminut lähetysjärjestöjen kanssa nimikkolähettejä koskevia sopimuksia.

Maria ja Mikko Vuorma

Kansanlähetys

Sähköpostiosoite: m-m.vuorma(a)sil.org.pg

Blogi: www.vuormat.blogspot.comLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Työala lähetyskentällä: Raamatunkäännöstyö

Voit antaa tukesi myös täällä: Lahjoita Maria ja Mikko Vuormalle

Marian ja Mikon terveisiä lähetyskentältä:

3/2021

2/2021

1/2021

LIISA ROSSI, Viro Rakvere

SLEY

Sähköpostiosoite:

liisa.rossi@sley.fi

Voit tukea Liisan työtä myös tämän linkin kautta: Lahjoita tukirenkaaseen/Liisa Rossi

Liisan lähettikirjeet:

6/2022

5/2022

4/2022

2/2022

1/2022

Miia Da Silva

Sansa

Lahjoita Toivoa naisille työhön

Miian terveisiä lähetyskentältä voit lukea täältä:

1/2022

5/2021

4/2021

3/2021

2/2021

1/2021

Kylväjä

Kylväjä.fi

Vuoden 2023 alkusta seurakunnalle on tullut Kylväjän lähettäjänä muutos. Seurakunta aloittaa uudelleen Etiopian lähetystyön tukemisen. Läheteiksemme vuoden alusta tulevat Magnus ja Gunilla Riska

Lisään sivullemme jo heidän lähetysterveisiään, jotta pääset tutustumaan heihin.

Linkki haastatteluun

Lähtetysyhdistys Kylväjän julkisuusperiaatteiden mukaan Magnus ja Gunilla Riskan lähettikirjeitä ei voi julkaista netissä. Niitä saa seurakuntatalolta tai voit liittyä sähköpostilistalle.

Voit antaa avustuksen Kylväjän lähetystyölle täällä: Lahjoita Kylväjän lähetystyölle.

Uutiskirje 2022/11

Riskat 1/2023

Lähetyskannatus

Seurakunnan lähetysvarat koostuvat sekä seurakunnan budjettimäärärahoista että vapaaehtoiskannatusvaroista. Vapaaehtoisvaroja kerätään mm. lähetyspiireissä ja -illoissa kolehdeilla, karjalanpiirakkatalkoiden tuotolla, myyjäisillä ja kirkkokahvituloilla. Lähetysvaroilla tuetaan nimikkolähettejä ja -kohteita lähetyskentillä. Harjavallan seurakunnalla on neljä nimikkolähettikohdetta. Lisäksi kirkkokahvivaroilla tuetaan etiopialaista kummilasta.

Seurakuntamme nimikkokohteita voi tukea mm. alla olevan tilinumeron kautta:

Harjavallan seurakunnan lähetystili: FI 87 5037 0520 0861 13