Laskutusyhteystiedot

00026 BASWARE

Sähköpostiosoite laskuille:

kirkonpalvelukeskus[at]bscs.basware.com
Sähköpostitse lähetettävän laskun hyväksytty tiedostomuoto on PDF. Tiedoston nimi saa sisältää vain seuraavia merkkejä: [A-Z], [a-z], [0-9], [.], [_].
Laskutusosoitteeseen sekä laskutuksen sähköpostiosoitteeseen saa lähettää vain laskuja, sitä ei voi käyttää mainostamiseen.

Verkkolasku:

Suosittelemme verkkolaskutusta, josta saatte lisätietoa osoitteesta http://easyinvoice.basware.com/kirkonpalvelukeskus
Basware-toimittajaportaalin kautta voitte lähettää verkkolaskunne Kirkon palvelukeskukselle ilmaiseksi.

Operaattori: Basware, tunnus BAWCFI22
Verkkolaskuosoite: 003701325886

Mikäli haluatte lisätietoja verkkolaskujen lähetyksestä Harjavallan seurakunnalle, olkaa yhteydessä Baswaren toimittaja-aktivointiin: activation.services[at]basware.com

Lisätietoja Harjavallan seurakunnan laskutuksesta saatte seurakunnan taloustoimistosta.