Vapaaehtoiseksi seurakunnan toimintaan

Tule mukaan toteuttamaan, luomaan ja kehittämään Harjavallan seurakunnan toimintaan!

Vapaaehtoiseksi Kid´s Action Dayhin 13.10.2019 klo 11-15

Lasten ja perheiden puuhapäivä Kid´s Action Dayhin tarvitaan aikuisia vapaaehtoisia valvojiksi ja rastien pitäjiksi. Rastit / materiaali on jo valmiina, tarvitaan vain valvovaa silmää ja lasten kanssa olemista. Tapahtuma järjestetään Koulukeskuksessa (Myllykatu 3). Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi nuorisotyönohjaaja Hanna Joensuulle (puh. 044 735 6759, hanna.joensuu@evl.fi).

Päivystäjäksi kirkon Palvelevaan puhelimeen

Haluatko antaa aikaasi toisten hyväksi? Tahdotko olla kuuntelevana korvana toisen hädässä? Kirkon keskusteluapu etsii uusia päivystäjiä Palvelevaan puhelimeen.

Edellytämme sinulta:

- kykyä vaitiolovelvollisuuden noudattamiseen

- tällä hetkellä tasapainoista elämäntilannetta

- mahdollisuutta päivystää 3-10 tuntia / kk

Päivystystyötä tehdään itsenäisesti kotoa käsin, mutta seurakuntamme tarjoaa materiaalia, koulutusta ja työnohjausta vapaaehtoisille päivystäjille. Lisätietoa toiminnasta: www.kirkonkeskusteluapua.fi

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä seurakuntapastori Anniina Salmiseen

puh: 044 735 6752, s-posti anniina.salminen@evl.fi