LÄHETYSTOIMINTA keväällä 2021

Kastetöppösiä ja muita lähetyksen neuletuotteita voit tehdä nyt korona-aikanakin kotona ja tuoda seurakuntaan.

Lähetyssihteeri Marja Boberg on tällä hetkellä työvapaalla Harjavallan seurakunnasta. Lähetystä koskevissa asioissa ottakaa yhteys kirkkoherraan.

Kirkkoherranvirastossa srk-talossa myynnissä suruadressia Harjavallan kirkon kuvalla, lähetyksen hyväksi, hintaan 12€. Virasto auki ma-pe klo 9-12.

Lähetyskannatus

Seurakunnan lähetysvarat koostuvat sekä seurakunnan budjettimäärärahoista, että vapaaehtoiskannatusvaroista. Vapaaehtoisvaroja kerätään mm. lähetyspiireissä ja -illoissa kolehdeilla, karjalanpiirakkatalkoiden tuotolla, myyjäisillä ja kirkkokahvituloilla. Lähetysvaroilla tuetaan nimikkolähettejä ja -kohteita lähetyskentillä. Harjavallan seurakunnalla on neljä nimikkolähettikohdetta ja kaksi muuta lähetyskohdetta.