Luettelo Harjavallan seurakunnan hautausmaan alueen puista, jotka istutettu kunkin vuoden kouluunlähtijöille.

Kouluunlähtijöiden puut.

Uutislistaukseen

Pastori Anniinalle ei oteta vielä sijaista

29.1.2021 11.50

Harjavallan seurakunnassa haettiin viransijaista seurakuntapastorin virkaan. Hakemuksia tuli kaikkiaan 12, joista pappisvihkimyksen omaavia 5. Tehtävään ei voitu ottaa teologian maisteria, koska pappisvihkimys arkkihiippakunnassa on vasta 25.4. 

Asiassa useamman keskustelun ja pohtimisen jälkeen on päädytty siihen, että sijaista ei tässä vaiheessa oteta seurakuntaan. Myös hiippakuntapastori Pauliina Järvisen kanssa on asiasta keskusteltu. Koronatilanne vaikuttaa jatkuvan pitkälle kevääseen ja papiston työ on vähentynyt. Harjavallan seurakunta joutuu muiden seurakuntien tavoin miettimään talouttaan. Tällaisessa työntekijän vaihtokohdassa, kun sijaisen palkkaaminen kokoaikaisesti ei ole välttämätöntä, on viisasta hakea säästöä.  Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja työtilanteen muutostarpeiden osalta olemme yhteydessä hiippakuntapastori Pauliina Järviseen.   

Tämä tarkoittaa samalla sitä, että Harjavallan seurakunnassa on toistaiseksi vain kaksi pappia työtehtävissä. Joissakin tilanteissa turvaudumme tilapäiseen pappisapuun.