Luettelo Harjavallan seurakunnan hautausmaan alueen puista, jotka istutettu kunkin vuoden kouluunlähtijöille.

Kouluunlähtijöiden puut.

10 voi osallistua jumalanpalvelukseen

7.2.2021 07.00

Koronarajoitukset vaikuttavat edelleen sen, että kokoavaa toimintaa seurakkunnassa ei juuri voida järjestää. Jumalanpalvelukseen saa osallistua korkeintaan 10 henkilöä. Seurakunnassa on alettu järjestämään myös ehtoollispalveluksia.

Jumalanpalvelukseen osallistuaksesi sinun on ilmoittauduttava tekstiviestillä jumalanpalveluksen toimittajalle joko Tuomo Lindgrenille (044 7356 751) tai Tiina Heinolle (044 7356 753). Viestiin laitetaan kyseisen messun päivämäärä ja oma nimi. Saat paluuviestin osallistumisesta.

Jumalanpalvelus striimataan facebookilla. Lähetyksen päätyttyä kirkon ovet avataan ja noin tunnin ajan voi vielä ehtoollista saada alttarilla.